Nämen hej, det var inte igår! Har tänkt så många gånger att uppdatera och sedan har det bara fallit mellan stolarna. Men bättre sent än aldrig sägs det ;) Har iallafall inte direkt hållit mig sysslolös senaste månaderna. Hela sommaren har jag jobbat inom psykiatrin på sjukhuset. Trivs så otroligt bra där! Det har varit en sjukt rolig samt intressant sommar minst sagt.

Två veckor har dessutom rullat på av termin 3 och hjärnan är redan totalt mosad, haha. Full rulle redan första dagen, ingen mjukstart här minsann. Just nu är det en medicinkurs med tillhörande tre tentor som alla ska vara godkända innan årets slut för att man ska fortsätta till termin 4 och få komma ut på praktik i Januari.. Bland annat är det farmakologi, läkemedelsberäkning samt alla möjliga sjukdomar som kan drabba våra organ och hur dessa behandlas - både medicinskt och omvårdnad. Hur som helst så trivs jag fortfarande jättebra på utbildningen trots att det är otroligt intensivt. Och efter månaderna inom psykiatrin som skötare är jag bara ännu mer säker på att det är människor jag vill jobba med :)

En liten uppdatering iallafall! Nu ska jag ta ett varv på övervåningen med snabeldraken och skura lite golv. Sedan ska vi promenera ner till hemmakväll och hyra film samt köpa lite försenat lördagsgodis :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Instagram@mariekarolina