Jo jag lever! Är så dålig på sociala medier allmänt just nu. Motivationen är inte riktigt på plats antar jag.

Sist jag uppdaterade var jag mitt uppe i en viktig kurs med tre saftiga tentor som alla krävdes minst godkänt för att man ska få gå in i termin 4 i januari. Och gissa vad, jag satt alla tre tentor på första försöket! Alltså jag hade räknat med MINST att omtenta två av dom. Sen att jag gjorde en miss på PVK-examinationen gör mig dock ingenting, haha. Omexamination på det i december men där ligger det ingen spärr åtminstone.

Förutom intensiva kurser i skolan så har jag även hunnit jobba en hel del extra inom psykiatrin. Trivs så sjukt bra där, både med arbetsuppgifter och kollegor. Utöver det har även sonen lyckats varit med om en okänd olycka på förskolan som resulterade i gips i lite över 3 veckor.. Nu är gipset borta och han är så gott som återställd, så nästa vecka gör han comeback på förskolan.

Är inte direkt superaktiv på instagram heller, men ett tips är ändå att kika in där om någon skulle vara intresserad av lite mer uppdateringar än vad denna blogg ger för stunden, haha. Kanske lyckas jag få lite liv i denna blogg, kanske inte. Den som lever får se :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@mariekarolina